Struin rond door onze collectie

Je hebt vast al inspiratie opgedaan en je weet welke sfeer je zoekt. Of misschien is je eventconcept al helemaal uitgewerkt. Waar haal je dan die toffe meubels en accessoires vandaan?

Welkom bij Happy Vintage! Onze grote loods in Eindhoven is vol met al wat mooi, bijzonder en soms ook gewoon praktisch is. Van houten lange tafels en complete loungesets tot goud bestek en ringendoosjes. Alles wat je nodig hebt om jouw bohemian wedding, personeelsfeest in festivalsfeer of vintage fotoshoot net dat beetje extra te geven.

Onze collectie
Onze collectie is in zes jaar samengesteld en breidt bijna wekelijks uit. We zoeken op zolders, onderhandelen op de markt in Frankrijk en werken samen met de beste leveranciers. Zoek je iets wat wij (nog) niet hebben? We helpen je graag!

Styling nodig?
Happy Vintage verhuurt niet alleen veel moois, we helpen je ook graag bij de styling van jullie bruiloft of met het tastbaar maken van je eventconcept. Stiekem is dat waar we écht goed in zijn. Neem gerust contact met ons op!

// HOE WERKT HET

  • Zoek de items die je wilt huren en voer de datum in waarop je ze wilt huren. (Alleen de gebruiksdatum, dus niet de transport- en op/afbouwdagen)
  • Ons systeem geeft aan of het item nog beschikbaar is. Zo ja: stop het in je winkelmandje.
  • We kunnen de spullen ook bezorgen, vink dit aan en we nemen het mee in de offerte.
  • Voer je gegevens in en vraag een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Happy Vintage helpt je graag en we proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Om het verhuurproces soepel te laten verlopen, hebben we opgeschreven wat we van jou als klant verwachten. We zouden het fijn vinden als je dat hier even leest.

En voor veel gestelde vragen over de verhuur, klik hier.

// WAT KOST HET

Mooie plaatjes moeten voor iedereen toegankelijk zijn en dus ook voor ieder budget. Daarom houden we de prijzen laag. We hebben wel een minimaal bestedingsbedrag van €100,00.

  • De prijs op de website is voor je gebruikersdagen. De transportdagen hoef je niet te betalen.
  • Wil je de spullen langer gebruiken dan 1 dag, dan komt er voor iedere extra dag 25% bij
  • Zondag rekenen we nooit mee, want dan zijn we gesloten. (Ook ophalen kan niet op zondag).
  • Je kunt de gehuurde items zelf ophalen in Eindhoven. We kunnen de items ook bezorgen, dat doen we vanaf een besteding van €300,00. (Ook in Belgie, Duitsland en verder). Dat kost €0,68 per gereden kilometer.