We stylen niet de perfecte bruiloft, we stylen júllie perfecte bruiloft.

Jullie gaan trouwen! Supertof, maar het organiseren en regelen van een bruiloft is doorgaans heel veel werk. Er komt een hoop bij kijken, en er is zoveel te kiezen!
Waarschijnlijk hebben jullie al wel een idee over hoe jullie bruiloft eruit moet zien. Maar hoe realiseer je dat? Hoe zorg je dat het een bruiloft wordt die perfect bij jullie past?

Happy Vintage helpt jullie. Wij vinden het belangrijk om met jullie alles door te spreken, jullie persoonlijke verhaal los te peuteren, aan te voelen wat jullie mooi vinden en te bepalen wat bij jullie past. We maken er een kloppend plaatje van.

Ons voornaamste advies: Niks moet. Het is jullie trouwdag en die mogen jullie helemaal vormgeven zoals jullie dat willen. Dé perfecte trouwdag bestaat niet, maar wel de perfecte bruiloft voor júllie. Deze dag gaat over jullie twee.

We creëren de juiste sfeer, bedenken persoonlijke details en houden overzicht. We ontwerpen, maken, sjouwen, stylen en ruimen alles weer op.

Zodat jullie je kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is: de liefde!

Wil je zien wat voor moois we al eerder creëerde? Kijk dan hier!

// HOE WERKT HET

  • Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij op basis van jullie wensen en ideeën een eerste grove offerte
  • Na akkoord van de offerte plannen we een locatiebezoek en passen we waar nodig nog de offerte aan.
  • Wij gaan aan de slag met het stylingsplan en moodboard en in de maanden daarna gaan we samen steeds meer details invullen
  • We hebben nog 1 of 2 gesprekken via skype/ op kantoor en in de week voor de bruiloft nemen we alles nog één keer door.

// WAT KOST HET

Het stylen van een bruiloft is maatwerk en de kosten zijn daarom sterk afhankelijk van jullie wensen en bijvoorbeeld van het aantal gasten. Ons basispakket kost €1500,- en is uit te breiden naar wens. Om een idee te geven; een gemiddelde styling voor een bruiloft kost zo’n €3000,- inclusief alle meubels en bloemen. Wil je meer info, download dan hieronder ons infopakket!

// CEREMONIE- EN TAFELSTYLING

Past het niet helemaal in jullie budget om de gehele styling te laten doen, of heb je maar èèn bepaald onderdeel van de dag waarbij je onze hulp kunt gebruiken, kijk dan eens naar onze tafelstyling en/of ceremonie stylings pakketten!