Voor events met een eigen karakter

Je gaat een event organiseren. Dat kan een beurs zijn, een fotoshoot, een congres, brainstorm, uitvaart of diner voor honderd. Je hebt het concept uitgedacht, de sfeer bepaald, doelgroep uitgeschreven, misschien een moodboard gemaakt. Maar hoe zet je die plannen om naar de praktijk? Hoe vang je die ideeën in een event met een eigen karakter?

Happy Vintage helpt je graag om je concept tastbaar te maken. Door onze bijzondere collectie, onze jarenlange ervaring, onze frisse blik en ons grote netwerk kunnen we jullie ideeën omzetten naar de praktijk.

Interesse? Bel of mail gerust, dan bespeken we de mogelijkheden.

// HOE WERKT HET

Heb je zelf een te gek idee en weet je precies wat je wilt huren, check dan onze verhuur en vraag een offerte aan voor de items die je wilt huren. Wij kunnen de spullen bezorgen of je mag de spullen (laten) ophalen.

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de items of wil je dat wij een concept voor je uitwerken? Aarzel dan niet, bel of mail!

// WAT KOST HET

Het uitwerken van een eventconcept is altijd maatwerk. Wil je een stylist inhuren, advies over welke meubels uit de collectie goed bij elkaar passen, of wil je de gehele inrichting van je event uitbesteden? Neem dan  contact met ons op en we maken een offerte op maat!

// DINER- EN TAFELSTYLING

Heb je een diner voor 100 gasten en heb je geen idee waar je al het servies vandaan moet halen?  Of wil je dat je bezoekers dat echte wauw effect ervaren en wil je wat meer dan een ‘normaal’ gedekte tafel, kijk dan eens bij onze diner/tafelstyling pakketten!

Neem contact op voor meer info!