We managen, regelen, plannen en ontzorgen

Jullie gaan trouwen en hebben helemaal zin om de bruiloft te gaan organiseren. Maar wie vraag je als contactpersoon/troubleshooter voor op de dag zelf? Broer of zus, vriend of vriendin, ouders? Het liefste wil je deze mensen een fijne dag laten beleven, zonder organisatie en stress.

Wij helpen jullie graag om alles in goede banen te leiden tijdens jullie trouwdag. We horen graag jullie verhaal. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet, wat zijn typische dingen die jullie omschrijven, wie heeft wie gevraagd en nog veel meer. Graag leren we jullie kennen, zodat we op de dag zelf de verantwoordelijkheid kunnen nemen om de dag helemaal naar jullie te  vertalen.

Voorafgaand praten we graag met jullie over jullie wensen en ideeen, geven we advies, hebben contact over het draaiboek en zorgen ervoor dat ieder mogelijk obstakel in het programma getackeld is.

// HOE WERKT HET

  • Na een kennismakingsgesprek maken we op basis van de eerste wensen en ideeën een offerte.
  • Na akkoord gaan we aan de slag met een draaiboek
  • Gedurende de aanloop naar jullie bruiloft spreken we elkaar over het programma en details van de bruiloft
  • Op de dag zelf zijn we ceremoniemeester – gastvrouw – troubleshooter

// WAT KOST HET

Het coördineren van jullie bruiloft is altijd maatwerk. De kosten zijn sterk afhankelijk van het programma en jullie wensen. Om jullie toch een richtlijn te geven, onze pakketten beginnen vanaf € 700,- (dit is incl. BTW en excl reiskosten).